flow-image
Tricentis

Managementgids over het versnellen van softwarelevering door automatisering

Deze bron is gepubliceerd door Tricentis

pattern

Digitale transformatie staat tegenwoordig bovenaan de agenda van elke CIO. Om de vruchten daarvan te plukken, is het van cruciaal belang nieuwe producten sneller op de markt te brengen. Agile en DevOps methoden hebben een nieuw tijdperk van snelle ontwikkeling en levering ingeluid. Toch blijft testen een knelpunt.

Om de gewenste snelheid te bereiken, is het van cruciaal belang de bedrijfsdoelstellingen af te stemmen op zowel de testmethoden als de kwaliteitsambities. Bedrijven die dat wel doen, kunnen een aanzienlijk concurrentievoordeel behalen door een cruciaal element van versnelde softwarelevering te moderniseren dat nog vaak over het hoofd wordt gezien. 

Deze gids bekijkt vier strategieën voor het wegnemen van traditionele testbelemmeringen om softwarelevering te versnellen en een echte digitale transformatie te bewerkstelligen.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Cloud Computing, Software, ERP, Cloud Computing, Cloud Computing, Data Warehousing, Cloud Computing, Open source, SAP, Data Warehousing, Cloud, ServiceNow

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Meer bronnen van Tricentis