flow-image
Aruba

Case Study – AWL

Deze bron is gepubliceerd door Aruba

pattern

AWL is een belangrijke toonaangevende speler op het gebied van wereldwijde productie.  Het Nederlandse bedrijf levert oplossingen voor het automatiseren en digitaliseren van industriële processen in fabrieken en magazijnen over de hele wereld. AWL-robots helpen bij de bouw van auto-onderdelen, monteren meubels en verzamelen en verpakken bestellingen in grote magazijnen.

De uitdaging voor AWL ligt bij het creëren van een dynamische werkplek die samenwerken bevordert, maar die toch veilig en gecontroleerd is. De architectuur van Aruba neemt een centrale plaats in in het AWL-netwerk.

Aruba helpt Netwerkbeveiliging en -controle upgraden om wereldwijde samenwerking te versterken en mobiel werken mogelijk te maken.

pattern

Gerelateerde categorieën
Datacenter, Hardware, Netwerk, Opslag, ERP, Datacenters, Server, Opslag, Laptops, Mobiele apparaten, Server, Opslag, Datacenters, Datacenters, Netwerkbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Wi-Fi, Zorg, Infrastructuur

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.