Dell Technologies & VMware
Dell Technologies & VMware
flow-image

Bedrijfstransformatie versnellen met een serverinfrastructuur die is geoptimaliseerd voor DevOps

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

Zakelijk leiders en IT-leiders beseffen dat een moderne technologie-infrastructuur de basis vormt voor hun bedrijf en een kans biedt op omzetgroei door innovatie sneller op de markt te brengen. Leiders vragen hun teams om moderne applicatieontwikkeling en levenscycluspraktijken (zoals Agile en DevOps) te omarmen. Agile en DevOps praktijken bieden applicatieontwikkelaars de mogelijkheid om hun tempo van softwareontwikkeling te versnellen. 

IDC heeft onlangs meer dan 1.350 applicatieontwikkelaars en I&O executives ondervraagd via een webgebaseerde enquête als onderdeel van een onderzoek in opdracht van Dell Technologies, Intel, en VMware. 

In deze whitepaper van IDC wordt onderzocht waarom investeren in een best-in-class serverinfrastructuur ervoor zorgt dat het bedrijf zijn bedrijfstransformatietraject kan versnellen en met succes kan afleggen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Datacenter, Hardware, Software, Hybrid Cloud, ERP, Big Data, Databases, Server, Server, Big Data, Databases, Flash, EMC, Software Defined, Cloud, Artificial Intelligence, Data Analytics