Dell Technologies & VMware
Dell Technologies & VMware
flow-image

Een hypergeconvergeerde infrastructuur als platform voor de modernisering van de infrastructuur van vandaag

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

De opkomst van een echte digitale economie heeft ondernemingen van over de hele wereld ertoe aangezet om essentiële bedrijfstransformatieprojecten op te starten, zoals zij er in het verleden misschien nog nooit hebben meegemaakt. Deze transformationele ondernemingen worden vaak gedreven door de behoefte van bedrijven om nieuwe, moderne technologieën in te zetten om beter te kunnen concurreren op veranderende markten, diepere relaties met klanten tot stand te brengen en nieuwe bronnen van inkomsten aan te boren.

De moderne infrastructuur van vandaag moet de investeringen verlagen en de operationele efficiëntie verhogen zonder de prestaties van toepassingen op te offeren of nieuwe risico's te introduceren die een toepassing offline zouden kunnen halen. Veel organisaties wenden zich tot geconvergeerde infrastructuur (CI) en hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) om de uitdagingen binnen hun datacenter aan te pakken.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Datacenter, Software, Hybrid Cloud, ERP, Server, SDDC, Server, Data Management, EMC, Cloud