flow-image
Sauce Labs

Het oplossen van de belangrijkste uitdagingen in de levenscyclus voor de ontwikkeling van mobiele apps

Deze bron is gepubliceerd door Sauce Labs

pattern

In een sterk gefragmenteerde mobiele omgeving vormt het ontwikkelen van toepassingen die compatibel zijn met meerdere platforms en het valideren van dynamische omstandigheden voor echte gebruikers een grote uitdaging. Mobiele QA-teams staan voor unieke uitdagingen om mobiele testautomatisering te schalen en volledig inzicht te krijgen in de prestaties van de applicatie. Ontwikkelaars van mobiele apps worstelen met het krijgen feedback van echte gebruikers om sneller betere versies van de app te ontwikkelen, te debuggen en uit te brengen, omdat mobiel per definitie op afstand is.
 

Gebruikersbeoordelingen en rankings in de app stores hebben een directe invloed op de levenscyclus van een app en bepalen of ze staan of vallen. Het grondig testen van mobiele applicaties, waarbij verschillende testscenario's worden gebruikt om compatibiliteit en naadloze functionaliteit te garanderen, is crucialer dan ooit.
 
In dit artikel worden de belangrijkste uitdagingen besproken waarmee moderne mobiele teams worden geconfronteerd bij het ontwikkelen en testen van mobiele applicaties en bevat oplossingen om deze het hoofd te bieden en het testen van mobiele applicaties te optimaliseren.

 

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Hardware, Software, ERP, Android, Apple, Open source, SAN, Cloud

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.