flow-image
Sauce Labs

Real Device Cloud: Versnel het testen van mobiele apps met directe toegang tot Ios- en Android-apparaten

Deze bron is gepubliceerd door Sauce Labs

pattern

Sauce Labs biedt meerdere zeer veilige cloud-oplossingen voor het testen van mobiele web-, hybride en native apps: een private cloud, ideaal voor klanten die speciale apparaten nodig hebben en een public cloud met een breed scala aan apparaten om de testdekking te verbreden. Beide clouds ondersteunen geautomatiseerde en handmatige mobiele tests voor iOS- en Android-apparaten en zijn compatibel met populaire mobiele testframeworks, waaronder Appium, Espresso en XCUITest.

De openbare cloud kan het best worden gebruikt voor het uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde tests op een groot aantal verschillende apparaten, zodat u de testdekking kunt vergroten en de kwaliteit van uw app kunt verbeteren. De privécloud is ontworpen voor degenen die de besste beveiliging nodig hebben, evenals voor degenen die vaak testen op specifieke apparaten als onderdeel van een CI/CD-pijplijn.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
ERP, VPN, Server, Server, VPN, Android, SAN, Cloud

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Meer bronnen van Sauce Labs