Malwarebytes
flow-image

Rapport over de status van malware in 2021

Deze bron is gepubliceerd door Malwarebytes

Het verhaal van 2020 gaat over de verwoestende COVID-19 pandemie, en over hoe de wereld zich aanpaste. Het verhaal over malware in 2020 is dus een verhaal van hoe de instrumenten en tactieken van cybercriminaliteit en cyberbeveiliging veranderden tegen een achtergrond van enorme veranderingen in het gewone leven.

Naarmate complete bedrijven overschakelden op telewerken, probeerden IT-teams maandenlange projecten in dagen te passen, waarbij beveiliging een ongelukkig maar begrijpelijk slachtoffer werd. Geconfronteerd met een nieuw landschap, hebben cybercriminelen een aantal oude tactieken overboord gegooid en een nieuwe nadruk gelegd op het verzamelen van informatie. En terwijl de mensen zich aanpasten aan hun "nieuwe normaal", maakten oplichters misbruik van hun isolement met een heropleving van oplichting op het gebied van technische ondersteuning.

Download dit rapport voor meer informatie!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Software, ERP, Firewall, Server, Windows XP, Microsoft Office, Microsoft Exchange, Spam, Spam, Server, Firewall, Malware, Android, Bluetooth, Apple, NAS, SAN, SAP, Flash, Cloud, Artificial Intelligence