Malwarebytes
flow-image

Casestudy's ransomware

Deze bron is gepubliceerd door Malwarebytes

Ransomware is een eenvoudige naam voor een complexe verzameling van veiligheidsbedreigingen. Aanvallen kunnen kort en brutaal, of maanden in de maak. Omdat ransomware aanvallen worden uitgevoerd door criminele bendes die evolueren, samenwerken, van elkaar leren, en hun tactiek daarop afstemmen elk slachtoffer, geen twee aanvallen zijn hetzelfde.

Door zijn veranderlijkheid is de ransomware-dreiging soms het gemakkelijkst te begrijpen door voorbeeld: De aanvallen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd zijn uniek, maar de patronen zijn bekend.

Om u te helpen de dreiging te begrijpen en te reageren, heeft Malwarebytes een verzameling van casestudy’s die de gemeenschappelijke patronen en principes van ransomware bescherming en herstel illustreren in een verscheidenheid van sectoren binnen de industrie en bedrijfsgroottes.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën IT-beveiliging, Software, ERP, Server, Laptops, Server, Compliance, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer, SAN, Cloud