flow-image
VMware

Bescherming van werklast in de cloud

Deze bron is gepubliceerd door VMware

pattern

De hybride cloud staat centraal in de digitale transformatie. Vandaag de dag geeft meer dan 90 procent van de ondernemingen aan een multi-cloudstrategie te gebruiken, waarbij de meeste hun gebruik van publieke en private clouds combineren. 

Nu teams van ondernemingen cruciale workloads in multi-cloudomgevingen implementeren en beheren, zijn inzicht in de beveiligingsstatus van de werklast en controle over het aanvalsoppervlak van cruciaal belang voor de beveiliging van gegevens en de instandhouding van bedrijfsactiviteiten.

In deze whitepaper worden de belangrijkste uitdagingen behandeld die bedrijfsteams zijn tegengekomen bij het beveiligen van de cloud werklast en hoe deze kunnen worden overwonnen met behulp van de intrinsieke beveiligingsaanpak van VMware, met VMware Carbon Black Cloud™, VMware vSphere® en VMware NSX®. Dit document bevat ook een discussie over hoe de cloud tot een nieuwe manier dwingt om over risico's na te denken - een manier die teamoverschrijdende belanghebbenden kan samenbrengen in plaats van over de digitale scheidslijn te blijven lopen. Er wordt ook een checklist voor de evaluatie van cloudplatforms voor de bescherming van de werklast verstrekt om organisaties te helpen bij het onderzoeken van de belangrijkste vereisten bij het overwegen van oplossingen.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Cloud Computing, Software, Hybrid Cloud, ERP, Cloud Computing, Firewall, Server, Cloud Computing, Server, Cloud Computing, Compliance, Firewall, Malware, Cloud

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.