VMware
flow-image

GSI-rapport

Deze bron is gepubliceerd door VMware

In dit dreigingsrapport

Het onderzoek voor ons 2021 Global Threat Insights Report werd uitgevoerd om beter inzicht te krijgen in de uitdagingen en problemen waarmee bedrijven wereldwijd worden geconfronteerd als het gaat om escalerende cyberaanvallen. Het rapport geeft een overzicht van trends op het gebied van hacking en kwaadaardige aanvallen, en van de financiële en reputatiegevolgen van inbreuken in dit ongekende jaar. Het onderzoekt ook de plannen van organisaties voor het beveiligen van nieuwe technologie, het invoeren van een cloud-first beveiligingsstrategie en de omgang met de complexiteit van de huidige  cyberbeveiligingsbeheeromgeving.

Download dit rapport en lees welke plannen senior cyberbeveiligingsprofessionals zoals u hebben om zich aan te passen aan de beveiligingsuitdagingen van gedistribueerde werkplekken en om verdedigingsmechanismen te ontwikkelen die beveiliging intrinsiek maken in infrastructuur en activiteiten.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, ERP, Server, Server, Cloud