Fortinet
flow-image

Zerotrustoplossingen voor uitgebreide zichtbaarheid en controle

Deze bron is gepubliceerd door Fortinet

Er bestaan zerotrustoplossingen voor bijna elk deel van het netwerk. Maar een stapsgewijze aanpak kan veiligheidslacunes achterlaten en is duur en omslachtig om te beheren. Zerotrustoplossingen van Fortinet omvatten Zero Trust Access (ZTA) en Zero Trust Network Access (ZTNA), die gebruikmaken van een sterk geïntegreerde verzameling beveiligingsoplossingen waarmee organisaties alle gebruikers en apparaten die netwerk- en applicatietoegang willen, kunnen identificeren en classificeren, beoordelen in hoeverre ze voldoen aan het interne beveiligingsbeleid, ze automatisch toewijzen aan controlezones en ze continu bewaken, zowel binnen als buiten het netwerk.

Lees nu meer over zerotrustoplossingen voor uitgebreide zichtbaarheid en controle.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Hardware, Software, SaaS, ERP, Firewall, VPN, Server, Laptops, Server, Compliance, Firewall, VPN, Android, SaaS, SaaS, Cloud, Artificial Intelligence