Barracuda
flow-image

Praktische gids voor een Zero Trust-implementatie

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

Zero Trust wordt het veiligheidsmodel bij uitstek voor ondernemingen en overheden. Beveiligingsleiders weten echter vaak niet waar ze moeten beginnen om het te implementeren, of ze voelen zich ontmoedigd door de fundamentele verschuivingen in strategie en architectuur die Zero Trust vereist. Zero Trust vereist echter niet dat u al uw huidige beveiligingscontroles verwijdert om met een schone lei te beginnen, en met de juiste aanpak kunt u meteen voordelen realiseren.

Leiders op het gebied van beveiliging zouden dit rapport moeten lezen om inzicht te krijgen in de praktische bouwstenen van een succesvol stappenplan voor de implementatie van Zero Trust.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, Hybrid Cloud, ERP, Databases, Firewall, Laptops, BYOD, BYOD, Compliance, Firewall, Malware, BYOD, Android, Databases, NAS, SAN, SAP, Cloud